Ако нисте у складу са самим собом шта чинити? Kако се рестартовати? Kако подићи систем поново?

Виђам многе који се само пале и гасе. Тешко дишу. Kао да им је зачепљен карбуратор па штуцају кроз живот. Терају све док им такво стање не постане свакодневница. Kад дођу код мене видим да нешто није у реду иако је за њих то нормално и онда почиње отварање очију.

Верујте, достојнији је човек који је видео своје право лице него онај који је видео лице анђела!

Но, како се рестартовати?

Не покушавајте да схватите шта није у реду, јер нисте објективни и сами то не можете. Иако сте добри у указивању на проблем другима, у вашем случају то не игра улогу…

Уместо тога будите у вези са Богом и ускладите свој ритам и фреквенцију према Њему. Он зна на који начин ће вас ресетовати. Осетићете свашта нешто. Сузе саме теку. Душа јеца. Стомак се грчи. Тело се зноји. Неприлагођеност тела и душе. Душа пати, а тело прати. Kад крене испирање душе онда се тело цеди. Осећате невероватну потребу за променом и наставком таквог живота.

Ни сами не знате како, али ви почињете да се мењате. Осећате се лакше, смиреније. Уздахнули сте јер вас је Бог узео у своје веште руке и као глину почео да вас обликује. Постајете своји. Прелазите на фреквенцију природе и откуцаја земље уместо жустре фреквенције града и наметнутог темпа живота. Све постаје лакше.

Сједињење са Богом враћа нас самима себи. То се не сме заборавити, у то треба улагати. Ја сам то схватио одавно. Зато ми кажете да вам помажем и да се смирујете. А заправо нисам урадио ништа до тога да сам вас преусредио ка Богу. Ваша воља и Божија љубав су одрадили остало.

Не дате ли Богу шансу, радите против себе. А ту ни ја, а ни Бог не можемо ништа.

На мени је да причам на вама да желите, а Божије да делује. Дакле, све је до вас…

2 thoughts on “Како се “рестартовати”?!”

  1. Danijela Radovanovic

    Ja sam grešna}, osećam se kao izgubljena ovčića. Sve mi je ovo novo. Ja i sada osećam i znam da je on uvek tu, neznam kako to da opišem. Razgovaram ja često snjim, ja pričam a njega osećam i da vidiš čim nešto zgrešim on me samo lupi i tačno znam gde sam pogrešila. U crkvu se još ne snalazim, tek je upoznajem. Uvek me je nešto vuklo njemu našem Gospodu. Znam samo da ništa ne znam i da svoj pehar trebam još ihaha da punim. Hvaljen nek je Gospod I da će me uputiti, jer ću pući ako snekim ne podelim ono što mi se dešavalo i što mi se dešava.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *