Отац Предраг Поповић

Мобилна апликација

Ваши омиљени текстови од сада и на Google Play и App Store-уПочетна

Ко је отац Предраг Поповић?

Духовни текстови

Новости и обавештења

Беседе

Донације

Омилије оца Предрага у Македонији

На Видовдан ове године, у Грачаници, Господ је укрстио путеве оца Пеђе и великог страдалника за Цркву Христову који својим животом сведочи живот по Јеванђељу, Архиепископа Охридског и Митрополита Скопског г. г. Јована. Присан сусрет двојице апостола нашег времена, разговор на обострану радост и позив да отац Пеђа посети Македонију.

Тако ће, на радост свих оних који са великом љубављу прате очеву мисију из ове земље, а са благословом архиепископа Јована и епископа стобијског и местобљуститела струмичког г. Давида (Нинова) отац Пеђа предстојећег викенда боравити у Македонији, где ће беседити на теме које су од изузетне важности у овом моменту.

Како је предвиђено, у суботу, 3. септембра говориће окупљеном народу у селу Маркова Сушица поред Скопља, у манастиру Успења Пресвете Богородице, а на тему: „Људске границе нису и границе људскости!“. Почетак је у 18 сати.

Наредног дана, у недељу, од 7 сати служиће се Јутрење, а у наставку Архијерејска Литургија у Ставропигијалном манастиру Светог Јована Златоустог код Битоља. По завршетку Литургије, од 11 сати у поменутој светињи отац ће одржати предавање које је насловљено: „Храброст је језик вере!“

2 Komentari

 1. Ирина

  Оче Пеѓо
  Да Вас питам: Није ми јасно у Македонији имамо 2 или једну Охридску Архијепископију а ВЛАДИКА Стефан ?
  Свака част ВЛДИКИ ЈОВАНУ нека БОГ му да а веќ му је дао пуно благослова (бриљантан богослов)
  Питам Вас шта је било у Мају
  Македонци Вас пуно цене и воле
  Дајмо да нас нико не дели Јованови
  Стефанови Ви добро знате да смо сви ХРИСТОВИ Ја сам тако схватила
  ЈЕВАНЃЕЉЕ 🙏

  Odgovori

Prosledi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *