Отац Предраг Поповић

Мобилна апликација

Ваши омиљени текстови од сада и на Google Play и App Store-уПочетна

Ко је отац Предраг Поповић?

Духовни текстови

Новости и обавештења

Беседе

Донације

Мајчинска љубав Бога Оца!

Моја лепша половина…

Обилазак Африке не би био упола леп да нема ове моје природне лепоте коју са собом водих 15 000 км далеко од куће. Није јој било лако да се први пут опусти, остави децу бабама и деди и оде код своје сестре и брата који живе и раде у Замбији деценијама.

Покушавали смо свастика, шурак и ја да је забавимо, да се опусти и на тренутак заборави на децу и мало буде себична. Бар на тих пар недеља колико смо у гостима провели да мало себи да луфта. Али узалуд. Мајка је мајка.. Пупчаном врпцом љубави увек везана за своју децу.

Не знам, искрено, али верујем да ће та љубав по васкрсењу надживети смрт. Ова љубав о којој пишем је мајчинска љубав. Неко би рекао да није имао ту привилегију да га мајка тако воли, али сам сигуран да он или она могу бити бољи у томе кад дође ред да се они питају. Но, како год. Решио сам тад да, ако хоћу да опустим жену, морам повести и децу. Да је она једино мирна кад су у својим креветима и спавају..

Таква љубав треба да греје срца свима. Да немамо мира док наши ближњи не скончају дан у здрављу и на броју. То није страх већ преданост Богу и реалност коју предајемо Богу на старање. Блага стрепња која нас води да на опрезу стражаримо и своје ја сузбијамо. То је заправо Христово прање ногу апостола његових. То нико не спомиње. Заборављено дело теорије наше реалности.. .

Волите у Богу и наћи ћете мир који надилази сваки пакао и за живота, а и по смрти.. Мајчинска љубав Бога Оца!

1 Komentar

  1. ИВАНКА

    ЈЕСТЕ. МАЈКА ЈЕ ЉУБАВ. БОГ ПА МАЈКА. КАДА НАМ МАЈКА ОДЕ СА ОВОГА СВЕТА ЦЕО ЖИВОТ ЧЕЗНЕМО И ТРАЖИМО ТУ МАЈЧИНСКУ ЉУБАВ. АЛИ ЗАТО СЕ МОЛИМО ГОСПОДУ. ЈЕР НИШТА НИЈЕ НАШЕ СВЕ ЈЕ БОЖИЈЕ. ЈЕР МАЈКЕ НЕЋЕШ ИМАТИ ДО ВЕКА А НЕБО УВЕК ДАЋЕ ТИ ЛЕКА! СЛАВА БОГУ!

    Odgovori

Prosledi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *