Отац Предраг Поповић

Мобилна апликација

Ваши омиљени текстови од сада и на Google Play и App Store-уПочетна

Ко је отац Предраг Поповић?

Духовни текстови

Новости и обавештења

Беседе

Донације

Додир Африке

Овај континент подсећа човека на то колико је он гост овде и да пад има своју цену. Дивљина је тамо домаћин, смрт је гордима загарантована.

Ако сте горди и схватите Африку као зоолошки врт, огромне су шансе да вас више бити неће. Тамо нема ограда нити било чега што би Вас заштитило од угриза змије, паука, напада леопарда, лава, крокодила или хиљаде других предатора за које сте ви храна.

Можда навучете колеру или маларију или спавајућу болест које преносе цеце муве! Како год, где год кренете потписујете да идете на своју одговорност.

Многи одустану јер се боје за свој живот – живе у заблуди да су другачије сигурни! А неки схвате олако све то па плате главом ниподаштавање и своју гордост.

Ја сам се опходио према природи као према Божијој творевини, без страха, али са поштовањем. И ето опет потврђено од стране чувара дивљег живота да се све животиње плаше човека. Звер, па се боји човека!

Опекле су се једном о нас када смо изневерили природу и отпали од Бога и смрт тиме увели у овај свет, извитоперили природу итд. Као што се сваки човек по дифолту плаши змије, јер нас је тако ђаво преварио, тако се и свака животиња плаши човека.

Како и не би… Звер може да се засити али нечовек не! Нечовек је незасит!

0 коментара

Prosledi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *