Отац Предраг Поповић

Мобилна апликација

Ваши омиљени текстови од сада и на Google Play и App Store-уПочетна

Ко је отац Предраг Поповић?

Духовни текстови

Новости и обавештења

Беседе

Донације

Хвала ти Петре мој, славо моја…

Показао си се по свему подобан нама. Препознао сам у теби свој страх, своје маловерје, своју сумњу и своје слабости. То је икона данашњег човека који је окован ланцима страха, бриге и безнађа.

Но, живот сваког може томе научити пре или касније, али си ми Ти показао пут скидања овоземаљских окова. Да уз Бога и ланци гонитеља наших спадају. Да нас вера ослобађа. Да нам она даје мале наде, а и ону велику у облику чекања новог и вечног дана.

Да, дивни мој учитељу вере, надам се да ћу доживети да видим када сунце више никад не буде зашло. Дана када мрака више нема ни у слутњи. Када ће сунце грејати душе наше у незалазном дану Царства Бога нашег…

Молим ти се да пошаљеш анђеле Божије да скину помрачину и окове страха са срца свих људи данас. Не могу ти доћи док их не научим твом завету љубави према Господу.

Исповедио си му и рекао да га волиш. Еххх… Ако бих Му ишта рекао то би биле те две речи: Волим Те … Волим Те… Ти Господе све знаш, Ти знаш да Те волим.

Хвала ти Петре мој, славо моја. Показао си ми где треба да идем и да напојим душу своју. Оснажи мене и ове што уз мене иду. Овим мојим слабашним рукама повешћу што више могу. Понећу Господу на дар све грехове Његовог стада. Окупаћу их сузама својим и отрти власима са главе ноге њихове, јер Цару долазе да се поклоне.

А Тебе оче мој Петре молим да кад видиш на хоризонту мене губавог пастира и народ који иде, а Ти отвори двери Царства Небеског и пусти их да прођу. Ако је неко остао нешто дужан ја ћу платити. Од мене тражи дуг њихов. Седам пута 77 вечности ћу искајати ради народа Христа нашег…

Волим те Петре као што и ти волиш Господа.
Славо моја… Хвала ти.

13 Komentari

 1. Добривој Милин

  Срећна слава часни Оче

  Odgovori
  • Ивана Обрадовић

   Срећна и Богом благословена слава,оче Пеђа. ❤🙏

  • Слађана

   Срећна слава породици Поповић

  • Нада Лукић

   Срећна Слава драги оче, нека Свети Петар теби и твојој породици а и свима нама који га поштујемо отвори двери да и ми уђемо неометано тамо где нам душа стреми.

  • Zivka

   Srecna slava oce,hvala na svemu sto nas ucite da volimo Boga naseg i prave vrednosti

 2. Dajana

  Srecna Vam slava dragi oče Predraže, mir, sreću i blagostanje Vašoj porodici i svima Vašima želim!

  Odgovori
 3. Nedeljka

  Sretna krsna slava Časne Verige oče Predraže, vašoj porodici i svima koji danas slave.

  Odgovori
  • Dragana

   Sretna krsna slava dragi oče Pedja!
   Da je provedete u zdravlju i veselju sa svojom porodicom!

 4. Тања Вукелић ТПВ

  Амин. Срећна слава,на многаја љета! Хвала што сте светло и пастир на путу према Господу.

  Odgovori
 5. Borka Pavličić

  Srećna slava oče Peđa. Na mnogaja ljeta je proslavljali kroz mnoge generacije vaših potomaka u dobrom zdravlju, čvrstoj veri, ljubavi i blagostanju.
  Ako ikako budete mogli, mislim na tebe oče i tvoju divnu potodicu, pomolite se za sav slobodarski narod Kanade, a posebno naše kamiondžije koji uzeše krst mnogih sa namerom i jarkom željom da pobede tirane. Mnogi od nas su sa njima i u molitvi i podršci po svojim mogućnostima. Hvala unapred

  Još jednom, SREĆNA VAM SLAVA I SVAKO DOBRO vam želi Borka iz Kanade.

  Odgovori
 6. Rada

  Srecna vam slava da slavite na mnoge i blaga godine kroz vekove vekova!

  Odgovori

Prosledi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *