Отац Предраг Поповић

Мобилна апликација

Ваши омиљени текстови од сада и на Google Play и App Store-уПочетна

Ко је отац Предраг Поповић?

Духовни текстови

Новости и обавештења

Беседе

Донације

Закрстила се земља наша!

Закрстила се земља наша ових пар година!
Црна Гора па Космет… Упорно нас Господ преко кнеза Лазара подсећа где је крст наш.

Закрстила се земља наша данас опет ранама нашег народа… У рукама и управи терориста, голоруки на дуге цеви и бојеву муницију… Који би то народ поднео?!

Ми морамо. Немамо друге. Зато што Завет Косовски живи у крви нашој, а не у легенди и у миту.

Шта ако оде наш народ и препусти све терористима који су нас протерали и муче Цркву свету? Остаћемо без цркава, манастира, без земље, без образа, речи и проповеди, без завета, рудника, воде…Сви који су животе дали су остављени као жртве без смисла! Свака кап крви је проливена беспотребно…

А ако то све оставимо, шта имамо? Чему се надамо? Како ћемо пред претке? Како ћемо пред децу?

Ово питам нас који са сигурне дистанце гледамо ове мучне снимке који ће се опет поновити и сваки пут бити све тежи!

А Вама доле на светом Косову и Метохији честитам како сте данас стали у одбрану свога ГРБА и на крст се разапели по ко зна који пут у име сви нас. Истрајте и не дајте шиптарима оно што траже, а траже РАЗЛОГ! Разлог да заврше започето!

Дубоко сам уверен да ће Косово и Метохија поново бити слободно. Да ће за нашег живота нато агресори видети да тврдоглавији и истрајнији народ од нас не постоји. Да смо у стању и петсто година чекати да мрак отерамо и светло слободе на децу спустимо. Да схвате да је бацање пара и времена на ова повремена хушкања.

А кад оду преко „баре“ одакле су дошли онда ћемо сви ми сићи на Свету земљу нашу међу мученике косовско-метохијске, било да под земљом чекају Христа или по земљи ходе… Онда ћемо опет цели бити!

Зашто ово кажем?
Зато што је за нас Србе који васкрснемо по Другом и славном доласку Божијем, Царство небеско управо на КОСОВУ И МЕТОХИЈИ!!!

0 коментара

Prosledi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *