Отац Предраг Поповић

Мобилна апликација

Ваши омиљени текстови од сада и на Google Play и App Store-уПочетна

Ко је отац Предраг Поповић?

Духовни текстови

Новости и обавештења

Беседе

Донације

Васпитајте вашу децу да иду у цркву

Свој нашој драгој дечици желимо срећан и благословен полазак у нову школску годину. Пуно успеха, лепих оцена и дружења. И, драги моји, не заборавите да тамо заокружите ВЕРСKУ НАСТАВУ а не грађанско! Деца морају да знају Свето Писмо и да упознају Божије деловање у историји да би га препознали у садашњости.

Још један јако важан разлог да деца крену на верску: Нас као народ комунизам је уништио! И пет векова под Турцима није учинило да се људи одвоје од Бога колико смо Бога убијали у другима за тих 50 година црвеног вируса. Нама је потребно да се из ове духовне прашине у којој се налазимо подигну нове младе саднице, нови изданци, задојени Причешћем од малих ногу. Само они могу променити ток историје и политичке неприлике у нашој земљи. Kада та деца постану људи и дођу на своја места и од њих постану полицајци, наставници, доктори, политичари, свештеници, монаси, радници, сељаци итд, онда ће се све променити. Јер није проблем у овој или оној идеологији већ је проблем у образу! Без/образни људи на разним функцијама са разним причама деле народ на сто табора и ето већ деценије после наших протеста ми смо на истом, а они само пуне џепове. Сви редом без изузетка. И сад неки који би да руше власт немају одговор на питање кога поставити другог? Kога довести, а да буде поштен? Kако ће и тај један поштен ако га има и да хоће да се бави политиком, да опстане у тој бари пуној крокодила?

Дакле, овај наш план оБожења нације и уцрковљења је спор, мукотрпан и напоран али једини исправан. Сва остала брза решења смо пробали и није нам се исплатило. Без учинка су, бар за нас прост народ. И ја не губим време нити слушам приче оних којима смета мој рад (а знајте да се пакао сам затресао од потреса који је Господ преко мене а ја преко јутјуба урадио), већ радим и идем ка том циљу. Нисам сам. Осећам да је Свети Василије Острошки ту поред мене. Па и он то ради вековима исто. Мења народ и његову свест. Потребна му је помоћ, а и мени.

Пуно ми је срце кад ме сретну деца на улици и траже да се сликамо. Да, деца од 9 ,12 и 15 година прате мене на yт. Па ја сам већ успео у својој мисији! Не треба кудити друге јутјубере због њиховог садржаја већ дати деци алтернативу.
Помозите и ви нама у томе. Васпитајте вашу децу да иду у цркву. За почетак то је довољно. После Господ преузима.
Живи били…

3 Komentari

 1. Jovan

  Pomaze bog braco i sestre

  Odgovori
 2. Данијела

  Помаже Бог!
  Из Црне Горе сам. Имам 22 године. Прије величанствених литија, ни ја, ни већински наш народ, нисмо знали ко смо, и чега тако великог смо дио. Захваљујући литијама, и Вама, и читавим промјенама, сазнали смо истину.
  Зато хвала Вам на свему! Вјерујем да мијењате много младих живота, и да показујете пут ка истини, који је требао и мени, док сам била дијете.
  ❤️💙🤍

  Odgovori
 3. Nemanja

  Ne mogu prepoznati više istine od one koje čitam u Vašim rečima, hvala Vam.

  Odgovori

Prosledi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *