Отац Предраг Поповић

Мобилна апликација

Ваши омиљени текстови од сада и на Google Play и App Store-уПочетна

Ко је отац Предраг Поповић?

Духовни текстови

Новости и обавештења

Беседе

Донације

Телефон говори човеку!

Штрчи ако смеш!

Не исплати се бити слободан. Идеш у непознато. Једино познато са непознатим је шта се дешава са људима који користе своју слободу. Уместо тога, ево ти шарена лажа. Милијарде различитих комбинација људских живота у виртуелном простору. Тако је најбоље. Ту те нико не може повредити.

У том простору живе они који забављају и они које забављају. Можемо те и научити нешто ако желиш. Други ти није потребан. Уопште, цео свет ти није потребан који није овде у овој стварности. Ова матрица створена је само за тебе. Твоје је само да кажеш која је твоја страст и ми ћемо ти је дати. Све твоје страсти су наша заповест. Препусти се. Нећеш ништа осетити! Нећеш осетити ништа ни према коме, а самим тим ни бол, јер те нико не може повредити.

Показаћемо ти шта се све може десити са онима који не слушају. Али то ниси ти. Ти си послушан. Нећеш ни осетити кад постанеш завистан од нас. Али то је добро. Јер си нама потребан. Лажу кад ти кажу да си ти само један лајк. За нас си ти више од тога. А ако имаш два налога онда си нама још вреднији и све ћемо уподобити теби. Можеш причати шта год пожелиш. Него, буди опрезан са тим. Мораш нас познавати да би знао шта волимо.

Ми смо алгоритми твојих страсти. Твоје је само да напишеш шта желиш и добијаћеш све то. Ако се стидиш и нећеш написати, знај да те ми прислушкујемо док причаш са својим пријатељима и да ћемо ти избацивати ствари о којима говориш или су у твом окружењу. То радимо да ти дамо све што ти је потребно овде. Нема потребе да идеш даље од нас. Али ако то баш мораш, онда нас води са собом где год да идеш. Ми ћемо ти бројати кораке, откуцаје срца, мисли, дела. Снимаћемо те јер имаш камере напред и позади, микрофоне и нон-стоп си спојен на мрежу.

Ако те је ухватио страх, депресија или лењост, знај да су то наши верни пријатељи и да ти их ми шаљемо да би био што везанији за нас. Вредни људи се муче, а не забављају се. А ти се забављаш сатима гледајући у мене. То ми је циљ. Напољу су бубе, сунце, киша и снег. Људи који те могу повредити. Не требају ти други. Само си нам ти потребан и ми теби. Нико те не разуме као ми. Ми смо као дух из чаробне лампе који испуњава твоје жеље.

А заузврат ти нас шеруј и препоручи другима. За то ћеш бити награђен посебним виртуелним бенефитима и бонусима.

Ако осећаш нелагодност док читаш ово то значи да твој процес интеграције у нас још увек није сто посто завршен. Ако ти је пак свеједно што си прочитао ово, онда је твоја несвест близу краја испирања, а ако ти је драго што си ово прочитао и слажеш се са нама – ти си наш у потпуности и уживај у вожњи, јер је наш пут широк и прав…

9 Komentari

 1. Borka

  AMIN! Čista istina. Ne umemo više ni da se ponašamo u društvu. sedimi za istim stolom ali ne razgovaramo. Telefoni su nam u rukama i ko zna gde smo mislima i dušom. Zato nema iskrenog prijateljstva, poseta, druženja bez telefona, zajedničkih izlazaka u prirodu, u crkvu, ili bilo gde da nas prava lepota i sreća čekaju. Prelepo rečeno oče Peđa, kao i uvek.
  veliki pozdrav od tetka Borke iz Kanade

  Odgovori
 2. Goja vreco

  Tako je sve oce.ali neka,bar znamo zasto i za koga strcimo.sacuvaj nas boze od svega sto nije od tebe.boziji blagoslov.amin,,✝️✝️✝️♥️

  Odgovori
 3. Slobodan

  Kakva ISTINA…Strasna ali….istina…Bas kao i svako oruzije koje je napravio covek,neko ga koristi za odbranu neko da naudi drugima.Oruzije je samo mrtav predmet u necijim rukama.Mi mu dajemo zivot,smisao i svrhu.Mi njime upravljamo.Jedino je vazno u cijim je rukama i ka kome je upereno i sa kojom namerom…Amin..

  Odgovori
 4. Михајло

  спаси Господе људи твоја и благослови достојаније Твоје……🙏🙏🙏

  Odgovori
 5. Sneki

  Уххх…жива истина. Када би мало постили и од екрана; шта на столу, у руци, на зиду, у џепу… итд, били би бољи људи.

  Odgovori
 6. Иван

  …Реците Оче Предраже шта нам је чинити

  Odgovori
 7. Иван

  Шта ми тражимо толико у свом животу,када толико тражимо на телефону…?

  Odgovori
 8. Jovan

  Tacno tako pravi put ubeznadje.

  Odgovori
 9. Mia

  Tako je Oče!Sve najbolje.

  Odgovori

Povratna veza/Povratni ping

 1. Телефон говори човеку! - Brojanice Milojević - […] Source […]

Prosledi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *