Отац Предраг Поповић

Мобилна апликација

Ваши омиљени текстови од сада и на Google Play и App Store-уПочетна

Ко је отац Предраг Поповић?

Духовни текстови

Новости и обавештења

Беседе

Донације

Проблеми…

Нема проблема који се не може решити или се неће у неком тренутку решити.

Многи су проблеми који море нас људе и увек се чине велики као кућа или планина. Но, Христос каже: „Ако верујете, и планине ћете померати!“. Ту Његову реченицу волим да тумачим практично нашем времену управо у смислу проблема – да нема проблема, колико год да је велики, који се не може решити ако верујеш, па макар имао и мало вере.

Долазили су ми људи са таквим проблемима да сам се сам чудио и питао да ли је то уопште могуће решити. Као сајла за пецање кад се умрси и шта год покушавао само се умрсиш још више. Но, ми се помолимо Господу и после пар дана дођу људи и причају како се проблем решио. Просто невероватно колико једноставно и генијално, али нама недокучиво. Док год ми мислимо да можемо без Бога Он нам даје то, да се сами боримо. Неки пак чекају да Бог сам реши њихов проблем и на то Он ћути. Али радити на решавању и молити се Богу је заправо добитна комбинација.

Ниједан проблем који дође сам, без наше глупости, није ту дошао безвезе. Дошао је Божијим благословом и са циљем да нам помогне. Отворите очи и уши кад проблеми настану, да бисте схватили шта вам Бог поручује. Проблем и искушење је Божији одговор на вашу молитву и потребу. Тако се Бог човеку обраћа и задаје му послушање трпљења, смирења, љубави итд.

Моли се, и све је могуће!

2 Komentari

  1. Zoran

    SLAVA BOGU ZA SVE AMIN

    Odgovori
    • Milica Gajić✝️

      ✝️💜 Kad god se osećate beskorisno, radite nešto što vas smiruje(ja čitam molitve, ne znam za vas)

Prosledi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *