Отац Предраг Поповић

Мобилна апликација

Ваши омиљени текстови од сада и на Google Play и App Store-уПочетна

Ко је отац Предраг Поповић?

Духовни текстови

Новости и обавештења

Беседе

Донације

Праштајте…

Драги моји… Нека вам је на здравље душе и тела почетак Васкршњег поста. Да у току њега будемо више окренути Богу и олтару и свакако једни другима, а што мање себи и својим прохтевима. У току овог поста изађите из вешег ЈАграда и преселите се у ТИград. Смирите ваше страсти и чините добра дела. Потрудимо се да задобијемо Божију благодат кроз спознају сопствених сагрешења и опраштања другима њихових преступа. Господ нас све позива да у посту будемо боголики, тј. да својим делима сведочимо Њега, а не под налетом искушења да постајемо демонолики.
Од сутра почиње пост и идеално је време да сви заједно кренемо од сутра на физичке активности, здраву исхрану и молитве више упражњавамо. Пробајте и ви који не верујете, видећете како ћете задобити благодат и да ћете се лакше осећати.
Вечерас је такође опроштајно вече. Стога вас све молим да опростите мени грешноме ако сам вас шта погрешно посаветовао или саблазнио. Нека би Господ научио и мене грешника да будем бољи човек. Останите ми с Богом.

4 Komentari

 1. ДРАГО

  НАЈВЕЋИ МЕЂУ ЈЕДНАКИМА БОГ БЛАГОСЛОВИО ВАС И ВАШУ ПОРОДИЦУ,ДА НЕ ДУЖИМ ИМАМ 60 ГОДИНА И УГЛАВНОМ ЛЕЖИМ ЗАДЊИХ 12 ГОДИНА ПИЈЕМ 31 ТАБЛЕТУ ДНЕВНО И МОЈ ЖЕЛУДАЦ ГОРИ ТАКО ДА ЈА НЕ ПОСТИМ ДА ЛИ МИ МОЖЕТЕ ДАТИ ОПРОСТ И БЛАГОСЛОВ ЗБОГ МОГ ГРИЈЕХА

  Odgovori
 2. Вера Радаковић

  Хвала оче ма саветим, а господ БОГ свима нама ништавним заједно са Вама помогне и да снаге, да достојанствено изнесемо пост..

  Odgovori
 3. Cosic

  Veliko vam hvala.Meni ste mnogo pomogli svojim savetima pričom i iskrenošću.
  Nemam se u zivotu na sta pozaliti,Bogu hvala.Neka nam je svima sretan pocetak posta ,da je na zdravlje i blagoslov i oprostaj greha.❤

  Odgovori
 4. Rajka

  Hvala oče za sve vaše besede.

  Odgovori

Povratna veza/Povratni ping

 1. Праштајте… - Brojanice Milojević - […] Source […]

Prosledi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *