Отац Предраг Поповић

Мобилна апликација

Ваши омиљени текстови од сада и на Google Play и App Store-уПочетна

Ко је отац Предраг Поповић?

Духовни текстови

Новости и обавештења

Беседе

Донације

Нада за будућност у једној слици!

Неко кратковид када види ову слику може рећи да је ово испирање мозга. Онај чистог срца ову слику разуме у потпуности без икаквих коментара. Но, ајде да видимо да ли је тврдња испирања мозга тачна!

Много лукавији од нас пре него ми схватили су моћ телевизије и интернета. Прозрели смо њихове планове, али уместо да се активирамо у ту матрицу на време ми смо причали да то није добро, а свет је ишао својим током. Много генерација је испуштено јер смо се ми држали изван неизбежног. Али то је сад друга тема.

Како знати да је садржај који гледамо добар или штетан по нас? Не можемо одмах то знати али се ефекти и резултати виде након кратког времена. Ако деци пустите цртане, музику или било шта дете ће реаговати. Будиће се, плакаће, неће говорити, биће смирено и лепо спавати итд. То нам је први показатељ да је нешто како треба или није. Остало се види после неког времена. Ако садржај није како треба постаће агресивни, раздражљиви, уједаће и показиваће незадовољство.

Кроз живот те емоције ће само расти и на крају ћете добити личност која је расла у мраку уместо на светлу. Закржљали у хладу и мразу. А супротно томе је садржај који у деци буди живот, срећу, смирење, кајање, опраштање, дружење…

Видите, у нама као да постоји неки растегљиви кондензатор. Ако га испуњујемо благодаћу Духа Светог у њему ће бити радости и светлости коју ниједан мрак неће моћи да надвлада. Мислите да су приче само?

Уђите у просторију навече касно са особом у којој је демон, читајте молитве и изађите насмејани док он вришти и баца се. Ту ћете проверити врло лако капацитет ваше радости. Многи су свештеници полудели јер то нису имали. Иако се то проширује за време живота, детињство игра највећу улогу у томе. Као кад је врео материјал и ви кренете да га обликујете или вајате док има влаге, после како се хлади или суши све је теже и неквалитетније и више напора изискује.

Док нам се деца Причешћују и трчкарају по црквама и портама и прате духовнике уместо риалити програме, ми заиста имамо чему да се надамо. Остаје нам само да то разгласимо, да свако дете добије исту порцију детињства, Цркве, проповеди, топлине и светлости, радости и, верујте ми на реч, да ће победити мрак!

8 Komentari

 1. Дејан

  👏👏👏

  Odgovori
 2. Snežana

  ,,Pustite decu k Meni,, rekao je Gospod.
  Deca će ovo slušati, gledati, upijati i jednog dana im neće biti strano ni svešteno lice (,,čika u crnom sa bradom,,) ni crkva, ni ikona, ni Božija reč, što je najvažnije.
  Слава Богу за всё!

  Odgovori
 3. Marijana Stamatović

  odlično rečeno i slikom dokumentovano. bravo oče. hvala Gospodu i molim se da vas čuva i vašu porodicu. veliki pozdrav 👍👏👋🤗💖☦

  Odgovori
 4. Ivić Desa

  Sve što radite i kažete mene ostavlja bez teksta. Vi ste moj spas u samoći 😥Vi ste me odveli na Liturgijiu ma vi ste OBJASNILI ♥️♥️♥️😥

  Odgovori
 5. Desa Ivić

  😥😥😥

  Odgovori
 6. ❤️

  Hvala oče sto postojite !
  Pozdrav iz Podgorice.
  Volimo Vas do Ostroga.

  Odgovori
 7. Владимир Михајловић

  БРАВО ОЧЕ. САМО НАПРЕД. МОЈА ПОРОДИЦА И ЈА СМО СРЕЋНИ ШТО ПОСТОЈИТЕ.

  Odgovori

Prosledi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *