Отац Предраг Поповић

Мобилна апликација

Ваши омиљени текстови од сада и на Google Play и App Store-уПочетна

Ко је отац Предраг Поповић?

Духовни текстови

Новости и обавештења

Беседе

Донације

Један празан гроб сведочи о животу вечном свих нас…

Необорив доказ у коме се сваке године Благодатни огањ пали и најављује оно што потврђује да је Христос васкрсао, а и да ћемо ми са Њим… Ето шта направи један празан гроб.

Ако волите себе желећете и свој гроб собом да испразните! Ако волите ваше нећете желети пуне гробнице њихових костију, већ пуна небеса својих вољених!

Ако се бојите болести, смрти, несрећа, онда је празан гроб ваша снага, а ако сте дете сахранили онда вам је тај празан гроб једина утеха. Ако у то не верујете, осудили сте себе, своје вољене и своју децу на вечни гроб, а то мало живота што вам је дато на страхове, несреће, депресију, чемер и јад. Бићете неутешни.

Један празан гроб исправља све неправде животне! Све помрле и побијене, намучене и измрцварене води у вечну утеху новог Јерусалима, а њихове непокајане мучитеље и убице у вечну осуду и огњено језеро.

Један празан гроб је од јасеновачког пакла направио портал радости који води у васкрсење. Радост анђела и мученика али и демона који ће мучитеље истим мукама мучити у вечности.

Један празан гроб осветлио је сву таму светску која је од Адама постала и прекрила цело човечанство док се тај први гроб није испразнио.

Један празан гроб најављује пролеће после дуге и предуге зиме наде и ишчекивања. Један празан гроб затвара уста свим неверницима, сатанистима и богоборцима.

Један празан гроб нека нам свима буде на памети, јер кад њега заборавимо, скренули смо са памети.

(Инспирисано беседом Владике пакрачко-славонског Јована о Јасеновачким мученицима)

август 2023.

0 коментара

Prosledi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *