Отац Предраг Поповић

Мобилна апликација

Ваши омиљени текстови од сада и на Google Play и App Store-уПочетна

Ко је отац Предраг Поповић?

Духовни текстови

Новости и обавештења

Беседе

Донације

Ех, да нас је оволико заиста у цркви…

Ех, да нас је оволико заиста у цркви на Литургијама свуда по свету, у посту, молитви, у животној радости, све би другачије било. Али овај број људи говори да ипак није све изгубљено и да упркос свим искушењима и мраку се назире светлост.

На месечном нивоу објаве са инстаграма дођу до преко три милиона налога и корисника инстаграма. То је више од пола него што нас има у држави. И то нешто говори такође. Говори да људи не слушају само кич и шунд него и реч Божију из уста нас свештеника и обичног света. Говори да није већина људи залуђена лошим стварима већ да су они само гласнији и праве више буке.

На инстаграму сам око две године и хвала вам свима што подржавате мој труд и жртву. Јер то заиста то и јесте. Моја породица зна колико искушења имамо због мог рада. Јер кад неко стане и јавно говори онда је изложен нападима, осудама итд. Али велика је војска вас који сте ме уврстили у свакодневне молитве. Те ме Господ чува вашим молитвама.

Молим вас да овај труд не буде за џаба. Да ове савете које сам ја искуством својим или туђим стекао не буде а да се нешто не усвоји. Да не буде да сте ме слушали, а да ме нисте чули. Да знате, а не упражњавате.

Крените на Литургију упркос свему и онда ћете видети другу димензију мојих објава. Без Литургије у вама нећете их често разумети. А да се не разумеју говоре често коментари испод објава.

Бог има план за сваког, само Му се треба обратити и кренути у сусрет.

Опростите ми ако сам негде погрешио. И ја сам грешан човек ко и сви, а можда и грешнији од вас.

Овај наш рад заједнички тек ће дати свој род у будућем времену. Чак и кад нас не буде он ће убирати плод за Господа и нашу Свету Православну Цркву. Радујте се, волите, опраштајте, молите, подвизавајте, причешћујте упркос свему! Упркос свету! Упркос околностима!
Будимо прави домаћини и домаћице, деца Светог Саве, упркос свему!

Волим вас и нека вас све Господ благослови и да здравља и времена за раст за живот вечни.

Христос између нас!

10 Komentari

 1. М

  Јесте и биће!

  Odgovori
 2. Lacković Milka

  Hristos Vaskrese, braćo i sestre u Hristu, Vaistinu Vaskrese!!!

  Odgovori
 3. Дада

  Јесте и бити ће!

  Odgovori
 4. Милица Арсенијевић

  ВАИСТИНУ ХРИСТОС ПОСРЕДИ НАС.
  БЛАГОДАРНА ОЧЕ🌞🌞🌞🌞🌞

  Odgovori
 5. Zorica

  Хвала Вама Оче!
  Помогли сте у најтежим тренуцима, а да тога нисте свесни. Кроз Божију реч и љубав одржали сте наду и веру и тако ми помогли да победим болест. Христос између нас.

  Odgovori
 6. Slobodan

  Jeste i bice…

  Odgovori
 7. Rajna

  JEST I BICE!

  Odgovori
 8. Sladjana

  Jeste i bice!

  Odgovori
 9. Tihomir Slijepcevic

  Jeste i bice ☦

  Odgovori
 10. vesna mijuskovic

  Dragi oce Pedja ,volimo Vas i Vasu divnu porodicu.Svako dobro od Gospoda ,i samo nastavite da nas usrucejete Vasim misionarenjem .Uprkos svemu!

  Odgovori

Prosledi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *