Отац Предраг Поповић

Мобилна апликација

Ваши омиљени текстови од сада и на Google Play и App Store-уПочетна

Ко је отац Предраг Поповић?

Духовни текстови

Новости и обавештења

Беседе

Донације

Богу хвала, од нас оволико!

Хвала вама драги моји који сте се одазвали мом позиву да скупимо за изгорели конак манастира Свете Тројице у Белим Водама код Љубовије. У том конаку станује отац Серафим и братство које броји њих 17. Ми смо овим приложили од нас колико смо скупили и могу вам рећи да сам задовољан, а требате и ви бити задовољни и поносни. Ово је снага наша и заједница. Да се старамо једни о другима. Да смо у Христу једно. Без изговора и пребацивања одговорности. Радимо колико је до нас.
Хвала свима и на молитви јер без ње ништа није важно…

Хвала владики Фотију који је благословио ову акцију као старатељ ове епархије, а и оцу Нифонту који нас је угостио и овај новац примио…
Посебну захвалност дугујем Душку Митровићу из Љубовије, администратору фејсбук групе „Пратиоци и поштоваоци оца Предрага Поповића“, који се такође заузео око прикупљања новца.
Нека Господ свима врати на добро, а ми ћемо чекати обнову конака па ћемо се на освећењу окупити да се заједно помолимо а и подружимо.
Бог да вас благослови! Ваш отац Пеђа.

1 Komentar

 1. Borka Pavlicic

  Pomaže Bog dragi oče Peđa,
  Javljam se iz Niagara Falls Kanada i želela bih da naučim tvoju knjigu MISIONARSKI DNEVNIK. Pratim tvoje besede na Youtub-u i mnogo sam oduševljena što se dušom i srcem nalazim u tako nadahnutim plemenitom društvu. Hvala na svakom prilogu koji mi pomaže da razumem sebe.
  Što se knjige tiče, naručila bih dve. Dobro bi bilo kad bi smo napravili kontakt preko VIBER-a jer bi mi bilo mnogo lako da pošaljem ulaznicu. Sve svoje uplate u Srbiju šaljem poštom, slikam ulaznicu i pošaljem primaoca preko Vibera.
  Svako dobro od Gospoda tebi oče Peđa i tvojoj divnoj porodici i svim tvojim saradnicima
  od tetka Borke.

  Odgovori

Prosledi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *