Отац Предраг Поповић

Мобилна апликација

Ваши омиљени текстови од сада и на Google Play и App Store-уПочетна

Ко је отац Предраг Поповић?

Духовни текстови

Новости и обавештења

Беседе

Донације

Деци „Карађорђа“ о породичним вредностима

У недељи кад су очи јавности уперене ка дешавањима око Европрајда, кад агресивно наметнутој кампањи промоције лгбт идеологије настоји „супротставити“ у Јеванђељу успостављене праве вредности, отац Предраг Поповић је, између осталог, данас посетио основну школу „Карађорђе“ и одржао предавање  на тему породичних вредности. Ова осмогодишња школа се налази у очевој парохији у Великој Плани, и важи за установу која држи до доброг образовања и настоји да активно учествује у правилном одрастању деце.

Са намером да и у овом моменту укаже на значај здраве и јаке породице и стабилног брака у животу сваког детета, отац је говорио о изазовима којима су деца изложена како у школи, од вршњака, тако и у породици али и током даљег живота, када ће и сами бити супружници и родитељи својој деци…

– Највећи дар овоме свету је живот. И најсрећнији тренутак вашег живота биће кад будете добили своју децу. Све ствари које можда замерате вашим родитељима, наставницима, ви немојте да радите  сутра вашој деци. А видећете, најлепша ствар у животу је бити мајка, отац, и та питања која данас вас муче и која постављате, постављаће ваша деца. Живите живот, остварујте своје снове, а други ће вас искушавати и проверавати колико сте јаки у жељи да успете. До вас је колико ћете умети да спроведете у живот своје жеље – рекао је између осталог отац Предраг.

Полусатном обраћању присуствовали су ученици седмог и осмог разреда и поједини наставници. Очево излагање наишло је на добар пријем код деце, а поједини су имали и конкретна питања о проблемима који су их мучили. Директор школе, Александар Скачков, подржао је иницијативу да оваква окупљања буду чешћа, можда и на месечном нивоу, а да теме разговора буду биране сходно интересовању ученика и њиховим потребама.

(петак, 16. септембар 2022.)

12 Komentari

 1. Goran

  Ovo su lepe vesti.

  Odgovori
  • Јелена Макша

   Слава Богу што нам посла Оца Предрага Поповића .

  • Danijela Arbutina

   Vera na delu to je otac Pedja!

 2. Тања Ђорђевић

  Свака част и оцу Предрагу, а и директору што су организовали и спровели у дело ову идеју!!!!
  Мислим да су оваква обраћања деци преко потребна!
  Волела бих да и код нас у Земуну деца имају прилику да чују у школи о Пеђу.

  Odgovori
 3. Анонимни

  Браво, овако треба у свим школама.

  Odgovori
 4. Lazar iz Pančeva.

  Svaka čast oče Predraze na vašem radu i besedama koje smo čuli želim vam da i dalje tako nastavite. Čuvajte se . Vašem kanalu dodjeljujem veliki broj glasova i još Deset pehara 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆👍👍. Pošto ste PERFEKTAN snimak napravili zato su ti pehari a znate da igrate šah sa PERFEKTNIm objašnjenjem života i šaha inače dama Verdi 10 Jedinica-pešaka.🍀🍀♟️♟️♟️♟️♟️♟️♟️♟️♟️♟️. To je dama.

  Odgovori
  • Tanja

   SlavBogu i svim svecima

 5. Snežana

  Svaka čast oče Pedja . Hvala dragom Bogu što nam je podario tako divnog sveštenika . Hvala direktoru škole koji želi da učenici njegove škole postanu pravi ,pošteni i odgovorni mladi ljudi .Bilo bi jako lepo kada bismo imali više takvih direktora .

  Odgovori
 6. Sibin

  Slava Bogu, Amin🙏🙏🙏❤❤❤

  Odgovori
 7. Sibin

  Slava Bogu, Amin🙏🙏🙏❤❤❤

  Odgovori
 8. Антић

  Ово треба да се одржава у више школа. Поздрав из Пирота!

  Odgovori
 9. Драгољуб

  Кад би свака школа имала једног оца Пеђу…?

  Odgovori

Prosledi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *