Отац Предраг Поповић

Мобилна апликација

Ваши омиљени текстови од сада и на Google Play и App Store-уПочетна

Ко је отац Предраг Поповић?

Духовни текстови

Новости и обавештења

Беседе

Донације

Подржите рад Оца Предрага Поповића


Више него икада људске душе данас су изложене насртају свог вековног непријатеља. Слабе, изгладнеле и погубљене у непрегледном мору пажљиво и смишљено дизајнираних пакета који им се потурају са малих и великих екрана тумарају у потрази за што скупоценијим машнама, несвесне да оно што је унутар сјајног омота је погубно по њих. У ери савремених информационих технологија и комуникације, у чију смо мрежу како својом вољом тако и туђом намером уплетени, Богу хвала има оних који улажу велике напоре и чупају душе из канџи зла које граби и запоседа виртуелни простор који је неминовна реалност савременог човека.

Интернет не познаје границе, језике и народе – баш као и хришћанство!

Схвативши ово, у активно освајање овог несагледивог простора, у сврху духовног оздрављења људи, уз скромну логистичку подршку нас, његове духовне деце, упустио се свештеник СПЦ Предраг Поповић, проповедајући Јеванђеље „свим срцем својим и свом душом својом и свим умом својим и свом снагом својом“ и сведочећи својим животом речи Јована Кронштатског: „Господе, име ти је Љубав“.

Како би реч оца Предрага путујући кроз време и простор по целој планети окупила расејано стадо и удружила га у само једној истини, у Господу нашем Исусу Христу – обраћамо се онима који су у могућности да помогну наш рад и целокупну мисију интернет делања. Настављајући све започето на јутјуб каналу и сајту као и реализацију одређених хуманитарних акција, акценат ће у данима који следе бити на деци и младима, који су највише изложени негативном садржају који им се сервира путем друштвених мрежа, а који може или је већ направио штету великих размера у њиховим крхким душама…

Подржите рад Оца Предрага Поповића

Драга браћо и сестре,
уколико желите да дате свој допринос у реализацији предстојећих активности и пројеката оца Предрага и његовог тима, који за циљ имају проношење речи Божије, можете донирати новчана средства уплатом на рачун:

Динарски текући рачун

код “Ерсте банке”:

340-32113445-92

Уплате из иностранства:

SWIFT: GIBARS22

IBAN: RS35340000003211344592

NAME: PREDRAG POPOVIC

PAYPAL уплате:

predragpopovic70@gmail.com